Wie zijn wij…?

Welkom op onze blog.

Zoals het kopje al insinueert kunt u hier terug lezen wie de schrijvers zijn van deze blog. Wij zijn twee vrienden die elkaar in 1998 hebben ontmoet tijdens een welkomswoord op de Hogeschool Zeeland waar wij begonnen met de opleiding tot leraar basisonderwijs beter bekend als Pabo.

Marten kwam naast mij zitten en ik dacht nog wat een rare snuiter, toen bood hij me een kop koffie aan en is daarna nooit meer weggegaan. Tijdens ons eerste studiejaar op de Pabo ontdekten we de playstation (toen nog nr.1) en begonnen we ons te oriënteren op  de wereld der voetbalgames. Na wat omzwervingen kwamen we via Fifa en This is Football bij ISS Pro  ’98 terecht en vanaf toen hebben we het walhalla van de voetbalspelletjes ontdekt en hebben deze nooit meer verlaten. Tot op de dag van vandaag spelen wij elke maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur de nieuwste versie van Pro Evolution Soccer.

Daarnaast delen we een aantal van dezelfde passies, te weten; Whisky (een lekkere Glenlevit of Glenfiddich), sigaren (Cohibaatje of een Heeren van Ruysdael), het mooie schaakspel en laten we het seizoenskaarthouderschap van de mooie club Ajax niet vergeten.

Kortom: het leven is wel mooi…….Welkom op deze Blog!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s