Muziekje van de Dag (3)…

Wat een lekkere nazomeravond. Ik ben net bijgekomen van het feit dat mijn beste vriend een bericht plaatst over denken over zaken i.p.v het denken aan zaken. Nu is dit bericht niet zozeer schokkend voor mij (ik ken hem een beetje en ben ook bekend met zijn bijzondere denkprocessen), maar wel het feit dat dit zoveel reacties oproept en er dus veel mensen zijn die zich aangetrokken voelen door deze denkwijze…ik blijf denk ik maar gewoon docent i.p.v. een manager!

Doe ik een beetje mijn best om innovatieve, leuke en orginele berichten te plaatsen en dan komt Harry met één of ander manage verhaal over het feit dat mensen te weinig nadenken over zaken. Ik denk dat er teveel gedacht wordt i.p.v. gehandeld en dat daar de menschheid (of althans een deel daarvan) aan ten onder gaat. Denk maar aan (en niet over) al die schaal 12 ambtenaren die weer eens gaan nadenken over hoe ze een probleem moeten oplossen i.p.v. eindelijk dat probleem gewoon eens oplossen (en dat laatste is volgens mij gewoon doen!).

Oeps….dit gaat niet de goede kant op, want dit zou over het nieuwe dagelijkse muziekje gaan…..Terug naar de orde van de dag of in dit geval de Blog….

Het muziekje van vandaag is een zomerse, want dit past bij de tempratuur van vandaag. Ik twijfelde over een 3-tal nummers en ben er bij het typen van dit bericht nog steeds niet uit welke het gaat worden……dus dan maar alles drie!

Kijk, luister en geniet…..

Laat die zomer maar komen……

Martijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s